Over Light Speed Services

 

Light Speed Services is opgestart in 2012 als ICT dienstverlener en is gericht op service en support. Wij van Light Speed Services richt zich vooral op het midden- en kleinbedrijf. Daarnaast hebben ook veel diensten en oplossingen geschikt voor ZZP’ers. Ons streven is een maximale service en een hoge klanttevredenheid. Bedrijven zorgeloos draaiende houden, daar worden wij gelukkig van!

 

Onze aanpak: Prettig & Passend
Onze klanten bedienen wij op basis van all-in contract. Dit geeft onze klanten de mogelijkheid om alle IT volledig uit handen te geven zonder extra bijkomende kosten. We bedenken passende oplossingen op maat, waarbij we kijken naar uw eisen en wensen. We zijn flexibel en passen onze werkzaamheden hierop aan. Liever alleen buiten kantoortijden geholpen worden? Geen probleem! Alleen zo zorgen we dat uw IT systemen perfect zijn afgestemd op uw bedrijfsvoering en dat u ondersteund wordt op een manier die bij u past.

 

Daadkrachtig
Wij zorgen dat alle IT systemen onderhouden zijn en storingen of klachten snel worden verholpen. Door de computersystemen van onze klanten continu te monitoren en preventief te onderhouden zorgen wij voor een minimale uitval en een tevreden klant. We streven naar een prettige en langdurige relatie met onze klanten.

 

Pro-actief
Maandelijks brengen wij een bezoek aan de klant voor fysiek onderhoud op locatie en het bijhouden van eventuele wijzigingen die betrekking hebben op de IT en onze werkzaamheden. Op deze manier zijn wij altijd op de hoogte van de laatste situatie bij de klant en zijn wij op de hoogte van eventuele veranderingen die er hebben plaatsgevonden. Met deze informatie kunnen wij bij een eventuele storing snel reageren en op de situatie anticiperen.  Voor een vast bedrag per maand krijgt u als klant service, support en vooral rust en tijd om met uw eigen zaak bezig te zijn.

 

Meedenkend
Naast service en support hebben wij regelmatig contact met onze klanten en adviseren we ze graag op het gebied van ICT. Omdat we regelmatig bij onze klanten op kantoor zijn weten we wat er speelt en op welke punten er nog verbetering mogelijk is. Op deze manier weet u zeker dat uw IT systemen uw bedrijfsvoering optimaal ondersteunen en hoeft u zelf niet na te denken over welke kansen er liggen op IT gebied. U wordt volledig ontzorgt, zodat u zich kunt focussen op datgene waar u goed in bent!