Wij kunnen al uw ICT zorgen uit handen nemen

Welkom bij Lightspeed Services Uw ICT partner. Toegespitst op het MKB en ZZP. Specialisten op het gebied van automatisering, netwerkbeheer, systeembeheer, monitoring en beveiligen.

Onze missie is het zorgeloos laten werken van de eindgebruikers. Zodat U zich volledig kunt richten op het runnen van uw bedrijf. Een belangrijk verschil tussen Light Speed Services en de meeste andere aanbieders is dat wij veel diensten leveren vanaf eigen hardware.

Er worden dus bijna geen externe diensten of resources ingekocht. Hierdoor word uw privacy veel beter beschermd. Omdat wij niet afhankelijk zijn van derden zijn wij altijd Uw zakelijk aanspreekpunt. Hierin zijn wij uniek. Wij zijn altijd snel bij u op locatie, leveren goede service. Met meer dan 10 jaar aan kennis en ervaring in de IT is Lightspeed Services is een service partner waarop u kunt bouwen.


https://www.lightspeedservices.nl/wp-content/uploads/2019/08/automatisering-kopafbeelding.jpg

Automatisering

Automatisering is de verzamel- naam voor slimme diensten en oplossingen die wij klanten bieden. Op basis van het type onderneming en persoonlijke wensen stemmen wij onze dienstverlening af op uw bedrijfsvoering. Automatisering op IT gebied helpt de onderneming met groeien en werk te stroomlijnen.


https://www.lightspeedservices.nl/wp-content/uploads/2019/08/netwerkbeheer-kopafbeelding.jpg

Netwerkbeheer

Er gaat dagelijks veel verkeer door een zakelijk netwerk. Het personeel controleert op nieuwe e-mails, de computer systemen zoeken naar updates en er worden internet pagina’s bekeken. Ons netwerkbeheer zorgt voor stabiliteit i.c.m. monitoring. Het niet toepassen van netwerkbeheer kan leiden tot een onveilige netwerk omgeving.


https://www.lightspeedservices.nl/wp-content/uploads/2019/08/systeembeheer-kopafbeelding.jpg

Systeembeheer

Omdat computer systemen vitaal zijn voor het functioneren van Uw onderneming is goed systeembeheer niet iets om te onderschatten. Goed beheer ontzorgt doordat systemen doen waarvoor deze worden ingezet. Iedere onderneming heeft andere behoeftes en prioriteiten. Daarom stellen wij het systeembeheer af op U en Uw organisatie.


https://www.lightspeedservices.nl/wp-content/uploads/2019/08/werkplek-kopafbeelding.jpg

Werkplek

Op maat samengestelde gebruiksklare zakelijke computer en laptop systemen leveren. Helemaal afgesteld op Uw zakelijk gebruik en wensen. Door onze ruime ervaring met IT maken wij de juiste keuzes. Zo kan u zorgeloos gaan werken met Uw computer systemen.


https://www.lightspeedservices.nl/wp-content/uploads/2019/08/ictmaatwerk-kopafbeelding.jpg

ICT maatwerk

Er is geen enkel bedrijf hetzelfde daarom bieden wij maatwerk. ICT oplossingen die volledig zijn afgesteld op Uw zakelijke wensen. Alle oplossingen die Lightspeed Services levert kunnen worden aangepast. Dit zorgt ervoor dat een oplossing doet waar het voor ingezet word.


https://www.lightspeedservices.nl/wp-content/uploads/2019/08/cloud-kopafbeelding.jpg

Cloud

Ieder bedrijf krijgt te maken met data. Bestanden worden bewerkt, informatie word verwerkt en opgeslagen voor toekomstig gebruik. Het beschermen van deze gegevens is belangrijk. Werken in onze cloud neemt U de zorgen uit handen. Werken op meerdere locaties word door de LPC gemakkelijk en veilig.


Waarom bedrijven voor ons kiezen

Daar zijn verschillende goede redenen voor, namelijk:

ict,netwerkbeheer,cloud

  • Snelle service
  • Kwaliteit dienstverlening
  • Uw privacy is gewaarborgd
  • Bespaart kosten en verhoogt de omzet
  • Onze LPC cloud is ook echt van ons zelf
  • Hoge up-time voor onze online diensten (99,99%!)
  • Alle online services worden geleverd vanaf minimaal TIER3 datacenters

De hier boven genoemde punten zijn een paar redenen. Ontdek wat wij voor Uw onderneming kunnen betekenen. De beste manier om nog meer punten te ontdekken is het uitbesteden van de IT aan ons. Light Speed Services is gevestigd in Emmen en bedienen klanten online door heel Nederland. Daarnaast reikt ons service gebied voor locatie werkzaamheden tot in de omgeving van Emmen. Door onze creativiteit en out of the box denken zijn wij in staat voor iedereen een passende IT oplossing te bieden. Van on-site servers en netwerk beveiliging systemen tot private clouds vanaf 1 terabyte: Light Speed Services realiseert het vakkundig.

Automatisering is een belangrijk onderwerp voor U. Bijna alle werkzaamheden komen op een bepaald moment in aanraking met IT. Daarom is een betrouwbare werkplek belangrijk. Zodra wij dit voor uw onderneming in beheer nemen kan er zorgeloos gewerkt worden. Iedereen heeft andere behoeften. Een kwaliteit stukje maatwerk is wat wij leveren. Via ons offerte formulier is het eenvoudig een prijs indicatie op te vragen.