Computer reparatie

computer reparatie, computer onderhoud

Als geen ander weten wij hoe belangrijk het is dat computer systemen beschikbaar zijn. Of het nu een zakelijk werkstation, een server, router of mobiel apparaat als laptop is. Steeds meer zaken worden digitaal geregeld.

Daarom is snelle en vakkundige computer reparatie een must. Wij bieden snelle service en goede kwaliteit. Daarnaast kunnen wij U helpen ongemakken door defecten te voorkomen. En de werkzaamheden door laten gaan tijdens de uitvoer van een computer reparatie.

Doordat wij veel kennis en ervaring in huis hebben voeren wij computer reparaties snel en doeltreffend uit. In de meeste gevallen kunnen wij zelfs herinstallatie voorkomen bij vervanging van de hardeschijf.

Zijn uw bestanden al gesynchroniseerd met onze cloud? Dan kunnen wij deze aansluiten op een reserve systeem zodat u direct verder kan werken.

Computer onderhoud

Computer systemen hebben onderhoud nodig om correct te blijven werken. Vaak word de essentie van computer onderhoud onderschat. Door het computer onderhoud wat de ICT experts van Light Speed Services uitvoeren profiteert u van voordelen zoals: langere levensduur van de computer systemen. U bent veiliger en de gebruikers ervaring verbetert.

Hoe vaak en wanneer computer onderhoud word uitgevoerd verschilt per onderneming. Wij adviseren en kijken mee wat het beste is. Op basis daarvan stellen wij een service level agreement samen. Zo zorgt Light Speed Services ervoor dat het computer onderhoud uitgevoerd word op momenten dat er niet met het systeem gewerkt word. Er ontstaat daardoor geen hinder of verminderde productiviteit.

Wanneer er door een ons een aankomend defect geconstateerd word bieden wij aan preventief het desbetreffende onderdeel te vervangen. Zo word ongemak van een defect en impact op de productiviteit voorkomen. Zelfs als het om de datadragende hardeschijf gaat kunnen wij deze snel vervangen zonder herinstallatie uit te voeren. Er zijn weinig ondernemingen die over deze kennis beschikken.

Uw bestanden zijn veilig in onze cloud

Als er een computer reparatie word uitgevoerd is het natuurlijk prettig om toegang te houden tot Uw bestanden. Onze cloud maakt dit gemakkelijk! Alle bestanden van de uitgekozen mappen worden realtime via een beveiligde verbinding naar onze LPC verzonden.

Door een andere computer te koppelen aan onze cloud worden de bestanden opgehaald. Het is ook mogelijk via de browser in te loggen op de cloud. Dit kan ook met een telefoon of tablet. Zo blijven Uw bestanden altijd binnen handbereik. Ook als de computer even niet beschikbaar is. Of als U onderweg bent. Wanneer de hardeschijf defect raakt hoeft U zich geen zorgen te maken. Dankzij de cloud krijgt U niet te maken met tijdrovende data recovery operaties.

Data recovery

Wanneer een hardeschijf defect raakt is het soms mogelijk nog bestanden te herstellen. Dit word data recovery genoemd. Wij gebruiken hiervoor speciale software en onze expertise op data recovery gebied. Er zijn helaas geen garanties af te geven. Of er bruikbare gegevens te herstellen zijn hangt af van verschillende factoren.

Dit neemt niet weg dat wij onze uiterste best doen het maximale te herstellen. Vaak nemen deze operaties veel tijd in beslag. Onze software zoekt sector voor sector het opslag medium af. Na de herstel operatie zetten wij de gevonden bestanden op een hardeschijf van Uzelf.