Automatisering

Er wordt steeds meer geautomatiseerd. Dit heeft vele voordelen en helpt een bedrijf meer omzet te genereren. Daarnaast bespaard automatisering kosten wanneer de juiste oplossingen slim worden toegepast.

Dit kan variëren van een computer systeem die taken automatisch uitvoert tot het beter organiseren van documenten, of optimaliseren van de e-mail voorziening. Daarnaast creëert u rust en zekerheid binnen uw organisatie. Er komt wel techniek bij kijken.

Het begrip automatisering is erg breed. Automatisering zou kunnen worden omschreven als “het toepassen van slimme oplossing binnen uw ICT om de organisatie efficiënter te laten werken”.

Waarom investeren in automatisering

Het toepassen van slimme automatisering gebeurt steeds vaker. Niet alleen om kosten op lange termijn te besparen. Maar ook om het werken prettiger te maken. ICT systemen maken ons leven op alle vlakken gemakkelijker. Echter is goed beheer wel nodig om de betrouwbaarheid de oplossing te waarborgen.

Automatisering zorgt ervoor dat het bedrijf gemakkelijker kan groeien en beter bestand is tegen onvoorziene gebeurtenissen.

Automatiseren met Ligt Speed Services

Het is van belang dat de oplossing goed bij het bedrijf past. Wij hebben diensten die in veel automatiserings- oplossingen terugkeren. Toch is iedere opdracht maatwerk. Ieder bedrijf heeft andere wensen en benodigdheden.

Persoonlijke service

Naast expertise mag persoonlijke service natuurlijk niet ontbreken. Wij denken mee en staan voor U klaar.

Alle oplossingen die wij voorstellen zijn op maat ontworpen. We kijken eerst naar de behoeften van U. Daarna kijken we wat de best passende oplossing is. Ons doel is dat U volledig wordt ontzorgt. Wij zorgen ervoor dat onze IT-oplossing bij U past. Zo houd u zich volledig bezig met wat u het leukst vind: Uw bedrijfsvoering.

Kantoor automatisering

De kantoor omgeving is belangrijk voor het MKB. Het optimaliseren hiervan door middel van slim automatiseren levert veel op. Wanneer er efficiënter gewerkt word gaat de productiviteit op kantoor omhoog. Om een voorbeeld te noemen: een goed werkende, betrouwbare Windows computer met data veilig in de cloud (onze eigen LPC) is onmisbaar voor het MKB.

Wanneer een Windows computer op het kantoor niet meer goed werkt. Of er zelfs werk gerelateerde data verdwijnt door bijvoorbeeld een bijna defecte hardeschijf neemt dit kostbare tijd in beslag. Dankzij onze oplossingen worden deze zorgen weggenomen en bent u hier tegen beschermd.

Naast goed beheer en onderhoud van ICT systemen kunnen wij uw kantooromgeving monitoren. Zodat wij snel actie kunnen ondernemen als er afwijkingen waargenomen worden.

automatisering

Werkplek automatisering

In het MKB word er ook vaak gewerkt met losse werkplekken. Of werkplekken op afstand. Bijvoorbeeld bij werken vanuit huis. Het is belangrijk dat ook dit goed ingesteld en beheerd word. Denk hierbij bijvoorbeeld aan, naast het werken met data in de cloud het toepassen van een veilige VPN verbinding of VOIP oplossingen.

Ook voor werkplek automatisering bent U bij ons aan het juiste adres.

Software

Welke software heeft Uw bedrijf wel, en niet nodig? Dit is een goede vraag waar wij graag een antwoord voor U op vinden. Veel gebruikt oplossingen zijn bijvoorbeeld het Office pakket van Microsoft en beveiliging van ESET.

Website of webshop

Wij bieden ook websites en webshops aan met service level agreement. Uiteraard op maat gemaakt. En gekoppeld aan verschillende betaalmethoden (payment gateways).

Computers leasen

Voor veel ondernemers is het aantrekkelijk een computer of laptop te leasen. Via een service leven agreement is alles gedekt van beveiliging tot backup en onderhoud. Een vast bedrag per maand en de zekerheid van een perfect werkend apparaat.