Data opslag: veilig in de Light Speed Private Cloud

Onze cloud word aangedreven door CEPH. Het meest betrouwbare en oneindig schaalbare cluster systeem. Door gebruik te maken van deze software onderscheiden wij ons van veel andere providers. Die nog steeds gebruik maken van RAID opslag. Dat in tegenstelling tot CEPH niet controleert of de gegevens correct zijn weggeschreven. De servers waar onze cluster uit is opgebouwd staan allemaal in Nederlandse datacenters. Uw data word dus ook beschermd door de Nederlandse wetten.

Uw zakelijke bestanden realtime synchroniseren met onze cluster

data opslag, cloud, cephOnze cluster draait natuurlijk 24/7. Het synchroniseren van uw  bestanden met deze oplossing komt van pas als u bestanden beschikbaar wil hebben op meerdere computers. Wanneer u gebruik maakt van ons product huurt u ruimte in onze veilige cluster. Om vervolgens via een programma uw bestanden te synchroniseren met deze opslag ruimte.

Na het voltooien van uw bestelling ontvangt u van ons de benodigde gegevens om het programma op uw computer te installeren en in te stellen. Onze experts hebben veel ervaring en helpen u graag mocht u er niet uitkomen.  

Back-ups mag u ook veilig bij ons opslaan

Het maken van back-ups en het beschikken over een bijbehorend back-up beleid is een must voor iedereen. Door dit aan Light Speed Services uit te besteden wordt uw onderneming behoed voor het verliezen van bestanden. Te vaak komen wij tegen dat de toegevoegde waarde van een online back-up wordt onderschat. En doen onze ICT experts alles wat mogelijk is de bestanden te herstellen.

Om situaties als deze te voorkomen bieden wij de beste online back-up oplossingen. Data opslag bij ons is de beste keuze. Wij maken gebruik van onze eigen CEPH cluster. Deze software word ook ingezet door bedrijven als Cisco & HP. Uiteraard zijn al onze cluster servers gehuisvest in Nederland. Dankzij ons strenge privacy beleid weet u zeker dat uw data beschermd is.

Oneindig schaalbaar, geschikt voor iedere onderneming

Omdat onze CEPH cloud oneindig schaalbaar is kunnen wij altijd voldoen aan Uw wensen. Het maakt niet uit hoeveel opslag capaciteit er nodig is. Als het bedrijf bijvoorbeeld eerst voldoende heeft aan 100 gigabyte data opslag. En een paar maand later ineens 500 gigabyte is dit bij ons geen probleem. Zelfs als het gaat om terabytes! Ook het protocol waar de opslag via benaderbaar is kunnen wij aanpassen.