Hosting: afgestemd op Uw bedrijf

Website hosting vind je overal op internet, het is een oerwoud van aanbieders. Een groot deel daarvan zijn de echte prijsvechters. Met een goede 8 jaar ervaring op gebied van website hosting weten wij als geen ander dat de service en kwaliteit gebukt gaan onder de lage prijzen. Dat is toch iets wat niemand wil? Daarom hebben wij van Light Speed Services gekozen voor een CEPH cluster waarmee de focus word gelegd op zakelijke website hosting van de beste kwaliteit, laagste laad tijden & extreem hoge uptime.

Virtual Private Server

Een Virtual Private Server van Light Speed Services is snel, stabiel en wordt goed onderhouden. Wij garanderen de veiligheid van uw VPS systeem zodat u kan genieten van een snelle privé server. Zo kan u zich richten op andere zaken. Een VPS server zorgt ervoor dat uw website online is en uw e-mails aankomen.

Light Speed Services biedt ondersteuning bij het Virtual Private Server product, dat betekend dat wanneer u een vraag heeft wij hierbij helpen. Standaard is een VPS server voorzien van de volgende modules: Cache deamon gebaseerd op Google technologie (indien de webserver inrichting gekozen word) & aangepaste extra beveiligde linux kernel. Dit maakt ons product zeer geschikt voor zakelijk gebruik.